Tomcat leckét adott a magyaroknak nőgyűlöletből

2014. augusztus 27. 13:39 - bajuszosember

tomcat.pngSemmi különös nincs abban, ha az olvasó elbizonytalanodik a fenti cím láttán. Leckét ezeknek? Hiszen a magyarokat nőgyűlöletre tanítani kb. olyan fölösleges tevékenység, mint további porciókat erőltetni egy jóllakott emberbe. A hétfőn közzétett videóban ráadásul az a legszebb, hogy a Tube-ot csak erős összpontosítás árán kiejteni képes Tomcatnek valószínüleg fogalma sem volt, hogy ő épp ezt teszi.
A kisfilm a Tolvajkergetők hátán felkapaszkodva próbálja a paintművész Mondik Noémit földbe döngölni, többek között azért, mert paintművész, mert nő, és főleg mert e két tény ellenére is volt pofája Dancsó Péter izzadságszagú produkcóvideóját leminősíteni.
A felvétel a barna bőrkanapéján lazulgató Tomcattel indul, aki arról igyekszik meggyőzni a nézőket, hogy ez az egész csak azért lett felvéve, mert épp ott volt egy kamera. Ami ezután kijön a száján, az bármely nehézsúlyú feministának ünnepi lakomául szolgálhatna, de ahelyett, hogy olvasóimat a szexista tartalom elemzésével untatnám, a lényegretörés szellemében csupán azokat a mondatokat fogom kiemelni, amelyek pontot eredményeztek a Tomcat kontra Nők mérkőzés hazai oldalán.

Íme hát:

1:0 Jézusom, beszállok a cicaharcba
2:0 a zsűriben üldögél egy Noémi nevű fiatal lááányka
3:0 na most ezen a NoémiKA így felkapta a vizet
4:0 azért csinálom nekeed
(ezt a videót), hogy egyrészt megint fintoroghassál, hogy úriszten a szemét szélszőszégesz hozzámszólt úriszten nem számít a véleménye mert szélszőszégesz
5:0 de azért elmondom neked, hogy hol van a te helyed a világban*
6:0 na most drága aranyom
7:0 te egyike vagy azoknak, akiket, mint például az Oravecz Nóra meg a Fejős Éva, meg ezek, akiket így futtatnak
, mer így tök jól néznek ki

A videóból ezen kívül kiderül, hogy a vasparipák védőszentje a média konspirációin is úgy átlát, mint kamaszgyerek az öltöző kulcslyukán, illetve hogy ő nem megvédeni akarja a Ki Mit Tube-on nevező Dancsó Petit, de az "entrijén" történetesen a belét kiröhögte. És végezetül saját magával is ellentmondásba keveredik, mikor a korábban értéktelennek minősített Kedves Noémi!-t egy skizofrén fuvallat jegyében eladhatónak nevezi. Mert hát ő fotóz, meg rajzol, paintbe, bizonyám, és ez már úgy elég ahhoz, hogy ő egy ilyen országos versenyt zsűrizzen - engem meg meghúzott a Lajosbá még ötödikben, mert folyton fatönköt akartam rajzolni, böááááá!

Tehát a tanulság, hogy ha véletlenül ott van melletted egy kamera, az még nem jelenti azt, hogy beszélj bele.

*(a konyhában, hol máshol??)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bajuszosember.blog.hu/api/trackback/id/tr166640879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása